SiS Work

/Other/seawingEU/Rendszerek_k%c3%a9pek/siswork_woman.jpg

Keeping records of worktime and attendance is a complex task. A well-designed dedicated system may, however, help users identify hidden cost sources, and improve the efficiency of payroll accounting.

Any payment of wages is based on worktime and attendance records, a reason compelling enough for SEAWING to offer a steady, user-friendly system to its customers.

Features:

  • Equally capable of autonomous operation and integration with an access control system or other data supply installation
  • Designed for co-operation with payroll calculation software

A rendszer tulajdonságai

Tervező modul

A webes Tervező felület segítségével hatékonyan megoldható az általános jelenlétek, készenlétek, túlórák és a szabadságok megjelenítése, tervezése. A webes alkalmazás lehetőséget biztosít:

  • A beosztások, készenlétek, szabadságok, túlórák tervezésére,
  • A tervek ellenőrzésére beépített szabályrendszerek segítségével,
  • Az ellenőrzött tervek véglegesítésére,
  • A függőben levő, vagy a már jóváhagyott tervek törlésére.

Kérelemkezelő modul

A Kérelmező opcióval egyszerűen megoldható és jól nyomon követhető a dolgozói kérelmek kezelése (beosztás-, készenlét-, túlóra-, mozgás-, és szabadság kérelmek, fizetett/fizetetlen távollétek), és ezekről a rendszer automatikus értesítő e-mail-t is tud küldeni. A Dolgozói modul kérelmező opciója lehetőséget biztosít a munkavállalók számára a különféle kérelmek rögzítésére, míg a megfelelő jogosultsággal rendelkező vezetők, menedzserek:

  • A kérelmeket jóváhagyhatják, elutasíthatják, akár csoportosan
  • Kérelmeket rögzíthetnek más dolgozó nevében
  • Áttekinthetik a tervezett beosztásokat

E-mail küldés funkciók

Kérelem rögzítés esetén a vezető e-mailben értesül a dolgozók által rögzített új igényről. Valamint a dolgozó is kap egy értesítő e-mail arról, hogy a vezető jóváhagyta, vagy elutasította-e az általa felvett kérelmet.

Az orvosi és munkavédelmi határidőkezelés alkalmával is figyelmeztető e-mail küldhető előre beállított személyeknek az egyes dokumentumok 30-napon belüli lejáratáról.

Munkaidő keret modul

A munkaidő keret a dolgozó heti / havi összesített munkaórái (ledolgozott idő) és a törvényben előírt ledolgozandó idő (törvényes idő) különbözete.
Ha a különbözeti érték negatív, azaz a dolgozó kevesebbet dolgozott, mint a törvényileg előírt érték, akkor az munkaidő keret hiány; ha pozitív, azaz a dolgozó többet dolgozott, mint a törvényileg előírt érték, akkor a különbözet tovább vezethető túlmunka vagy munkaidő keret kifizetés jogcímre, esetleg kifizethető a dolgozó számára.

Bérillesztés

SiS Work munkaidő nyilvántartó rendszerünk kompatibilis különböző bérszámfejtő rendszerekkel, például Nexon, Maxoft, SAP, Kulcs-Soft, Abacus (VTsoft), Babér, Gensoft szoftverekkel.
Ezeken felül HR interfész kialakításunk további illesztési lehetőségeket is lehetővé tesz más rendszerekhez is.

További funkciók

Orvosi és munkavédelmi határidőkezelő felület

Utazás tervezést támogató funkciók

Üzemanyag elszámolást segítő funkciók

Lekérdezési lehetőségek

Szoftverkövetés

A SIS Work munkaidő-nyilvántartó rendszerünk (valamint SIS beléptető rendszerünk) fejlesztései is folyamatosak, évente várhatóan 3 friss verzióra számíthatnak ügyfeleink, így a SiS Workkel biztosított a folyamatos megfelelés a munkaerő szabályzási változásoknak, illetve a fejlődő technikai követelményeknek.

Szoftverbemutató

Amennyiben a SiS Work felkeltette érdeklődését, nézze meg a rendszert működés közben, regisztráljon egyedi igényre szabott szoftverbemutatónkra, mely során kollégánk bemutatja a rendszer funkcióit!

Szoftverbemutatót igénylek