SiS Work

/Other/seawingEU/Rendszerek_k%c3%a9pek/siswork_woman.jpg

Keeping records of worktime and attendance is a complex task. A well-designed dedicated system may, however, help users identify hidden cost sources, and improve the efficiency of payroll accounting.

Any payment of wages is based on worktime and attendance records, a reason compelling enough for SEAWING to offer a steady, user-friendly system to its customers.

Features:

 • Equally capable of autonomous operation and integration with an access control system or other data supply installation
 • Designed for co-operation with payroll calculation software

A rendszer tulajdonságai

Tervező modul

 

A webes Tervező felület segítségével hatékonyan megoldható az általános jelenlétek, készenlétek, túlórák és a szabadságok megjelenítése, tervezése. A webes alkalmazás lehetőséget biztosít:

 • A beosztások, készenlétek, szabadságok, túlórák tervezésére,
 • A tervek ellenőrzésére beépített szabályrendszerek segítségével,
 • Az ellenőrzött tervek véglegesítésére,
 • A függőben levő, vagy a már jóváhagyott tervek törlésére.

Kérelemkezelő modul

A Kérelmező opcióval egyszerűen megoldható és jól nyomon követhető a dolgozói kérelmek kezelése (beosztás-, készenlét-, túlóra-, mozgás-, és szabadság kérelmek, fizetett/fizetetlen távollétek), és ezekről a rendszer automatikus értesítő e-mail-t is tud küldeni.
A Dolgozói modul kérelmező opciója lehetőséget biztosít a munkavállalók számára a különféle kérelmek rögzítésére, míg a megfelelő jogosultsággal rendelkező vezetők, menedzserek:

 • A kérelmeket jóváhagyhatják, elutasíthatják, akár csoportosan
 • Kérelmeket rögzíthetnek más dolgozó nevében
 • Áttekinthetik a tervezett beosztásokat

E-mail küldés funkciók

Kérelem rögzítés esetén a vezető e-mailben értesül a dolgozók által rögzített új igényről. Valamint a dolgozó is kap egy értesítő e-mail arról, hogy a vezető jóváhagyta, vagy elutasította-e az általa felvett kérelmet.

Az orvosi és munkavédelmi határidőkezelés alkalmával is figyelmeztető e-mail küldhető előre beállított személyeknek az egyes dokumentumok 30-napon belüli lejáratáról.

Munkaidő keret modul

A munkaidő keret a dolgozó heti / havi összesített munkaórái (ledolgozott idő) és a törvényben előírt ledolgozandó idő (törvényes idő) különbözete.
Ha a különbözeti érték negatív, azaz a dolgozó kevesebbet dolgozott, mint a törvényileg előírt érték, akkor az munkaidő keret hiány; ha pozitív, azaz a dolgozó többet dolgozott, mint a törvényileg előírt érték, akkor a különbözet tovább vezethető túlmunka vagy munkaidő keret kifizetés jogcímre, esetleg kifizethető a dolgozó számára.

Bérillesztés

SiS Work munkaidő nyilvántartó rendszerünk kompatibilis különböző bérszámfejtő rendszerekkel, például Nexon, Maxoft, SAP, Kulcs-Soft, Abacus (VTsoft), Babér, Gensoft szoftverekkel.
Ezeken felül HR interfész kialakításunk további illesztési lehetőségeket is lehetővé tesz más rendszerekhez is.

További funkciók

 • Orvosi és munkavédelmi határidőkezelő felület
 • Utazás tervezést támogató funkciók
 • Üzemanyag elszámolást segítő funkciók
 • Lekérdezési lehetőségek (Link to attached file)

Szoftverkövetés

A SIS Work munkaidő-nyilvántartó rendszerünk (valamint SIS beléptető rendszerünk) fejlesztései is folyamatosak, évente várhatóan 3 friss verzióra számíthatnak ügyfeleink, így a SiS Workkel biztosított a folyamatos megfelelés a munkaerő szabályzási változásoknak, illetve a fejlődő technikai követelményeknek.

Szoftverbemutató

Amennyiben a SiS Work felkeltette érdeklődését, nézze meg a rendszert működés közben, regisztráljon egyedi igényre szabott szoftverbemutatónkra, mely során kollégánk bemutatja a rendszer funkcióit!

Szoftverbemutatót igénylek